Spustili jsme web Chrudim dnes - rozcestník chrudimské kultury.

Informace

Datum: Pondělí 6. ledna 2020
Místo: Chrudim

Předprodej vstupenek nyní otevřeno:

  • v pokladně Divadla Karla Pippicha, tel. 603881003, PO–ČT 14–18, PÁ 14–17 h, 
  • v Turistickém informačním centru Chrudim, tel. 773993333, PO–PÁ 8–12 a 12.30–16 h, SO 8–12
  • a online na uvedeném odkazu. 

Měšťanská restaurace Muzeum

menu 6. 1. 2020 od 10.30 do 14 hodin:

Polévky:

ČESNEKOVÁ SE SÝREM A OSMAŽENÝM CHLEBEM /01, 07, 09/
KULAJDA /01, 03, 07, 09/

Jídla na objednávku (doba přípravy přibližně 20 minut):
150 g KUŘECÍ MASO SE ŠUNKOU, SMAŽ. HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA /01, 03, 07, 09, 10/
200 g KRŮTÍ STEAK NA BAREVNÉM PEPŘI, SMAŽENÉ HRANOLKY /01, 07/
Hotová jídla:
125 g FILET Z MOŘSKÉ ŠTITKY NA KMÍNĚ, VAŘENÉ BRAMBORY, CITRÓN /01, 04, 07/
100 g KUŘECÍ MASO "POMSTA PANÍ DOMÁCÍ", DUŠENÁ RÝŽE /01, 07/
100 g KUŘECÍ ROLÁDA SE SEKANÝM MASEM, BRAMBOR. KAŠE, OKURKOVÝ SALÁT /01, 03, 07/
200 g SMAŽENÁ KUŘECÍ STEHÝNKA, VAŘ. BRAMBOR, RAJČATOVÝ SALÁT /01, 03, 07/
125 g PEČENÝ KRÁLÍK NA SLANINĚ, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY /01, 03, 07/
100 g HOVĚZÍ PEČENĚ ZNOJEMSKÁ, DUŠENÁ RÝŽE /01, 07/
100 g MEDAILONKY Z VEPŘ. PANENKY NA FAZOLOVÝCH LUSKÁCH, SMAŽ. HRANOLKY /01, 07/
100 g UZENÁ KRKOVICE VAŘENÁ, STŘAPAČKY SE ZELÍM /01, 03/

Bezmasá jídla:
150 g ČOČKA NA KYSELO, SÁZENÉ VEJCE, OKURKOVÝ SALÁT /01, 03, 07, 10/
  60 g TOFU V PIKANTNÍM TĚSTÍČKU, BRAMBOR. KAŠE MM., RAJČATOVÝ SALÁT /01, 03, 06, 07/
100 g BROKOLICE PO ITALSKU, DUŠENÁ RÝŽE 

Moučník:
SACHER DORT SE ŠLEHAČKOU 

Saláty:
120 g MRKVOVÝ S BROSKVÍ
120 g ZELNÝ S PAPRIKOU 

DENNÍ MENU (MENU JE NEMĚNNÉ)
Menu I
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
KUŘECÍ ROLÁDA SE SEKANÝM MASEM, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKOVÝ SALÁT /01, 03, 07/
KOFOLA 0,2 l
Menu II
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
PEČENÝ KRÁLÍK NA SLANINĚ, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY /01, 03, 07/
GAMBRINUS 0,2 l
Menu III
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
HOVĚZÍ PEČENĚ ZNOJEMSKÁ, DUŠENÁ RÝŽE /01, 07/
HORKÁ BRUSINKA 0,2 l